Sunday, July 28, 2013

ohoo.

Kaksikud (23. mai — 21. juuni)
 Traditsiooniline kivi: AHHAAT
Mitmepalgelise isiksuse poolest tuntud Kaksikud vajavad vaheldust, et tõrjuda üksluisust ja muuta elu huvitavamaks. Selles osas Kaksikute õnnekivi ahhaat pettumust ei valmista. Kuna ahhaati on väga erinevat värvi ja erinevate energeetiliste omadustega, sobib see kivi Kaksikute loomusega.
Punane ahhaat kiirgab kaitsvat energiat, soodustades tugevust, viljakust ja armastusväärsust. Kivi sõbralikkust ja healoomulisust soodustavad omadused toovad välja Kaksikute sarmi, huumori ja heatujulisuse. Vöödiline, must, punane ja pruun ahhaat kannavad tuleenergiat, mis sisendab selle kandjasse kindlustunnet.
Must, valge ja roheline ahhaat kannavad maaenergiat, mis kaitseb kandja tervist. Rohelise ahhaadi kandja silmanägemine muutub iseäranis tugevaks ja toob sära Kaksiku silmadesse. Samblaroheline ahhaat toob lisaks heale tervisele selle kandjale ka aardeid lokkavate aedade, materiaalse jõukuse ja lõbusate sõprade näol.
Suhtlemisald Kaksikul on tavaliselt väga tundlikud pinge suhtes. Sinine pitsiline ahhaat aitab Kaksikul leevendada igapäevaelu pingeid ja säilitada rahu kodus ning suhtlemisel teistega

No comments:

Post a Comment